fbpx

Menetfúró gép

Változtatható fordulatszámmal és sebességváltóval ellátott Serrmac MDR karos pad-, talapzat- és oszlop menetfúró gép típusok a COSA gépszerviztől. Nagy érzékenységű berendezések kézi és folyamatos ciklusú ipari megmunkáláshoz: kérjen tőlünk ajánlatot!

Serrmac menetfúró gép a COSA-tól

Cégünk kínálatában különböző menetfúrási kapacitással rendelkező menetfúró gép modellek elérhetők a gyártó MDR szériájából pad, oszlopos vagy talapzatos változatban. Ezen precíz és nagy teljesítményű eszközök mechanikus sebességváltó variátorral rendelkeznek a folyamatos fordulatszám optimalizálás érdekében. A menetemelkedés vezérorsóval állítható, ami lehetővé teszi a stabil és pontos menetfúrást. Berendezéseink alapfelszereltségéhez tartoznak az automatikus menetfúrási ciklusok, valamint a LED-es világítási rendszer.

Menetfúró gép Cosa
0 +
Szervizelt gép évente
0 +
Eddig felhasznált alkatrész
0 +
Elégedett tulajdonos

Menetfúró gép a COSA gépszerviztől: miért minket válasszon?

Szakmai konzultáció és tanácsadás

Tapasztalt technikusaink széleskörű ismereteinek és tapasztalatának köszönhetően hasznos segítséget kínálnak mind forgalmazott berendezéseinket, mind termékeinket illetően, legyen az fék kuplung, forgó csatlakozó vagy biztonsági szelep. Minden megrendelőnk számára egyénre szabott javaslatokat teszünk, ezen felül szakmai útmutatással is szolgálunk a különböző munkafolyamatokhoz. Azonosítjuk és elkészítjük a megrendelő igényeinek, vagyis az adott feladat típusának, sajátosságainak megfelelő legjobb megoldásokat.

Serrmac menetfúró gép

Rendelkezésre állás értékesítés előtt és után

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részesüljön a megfelelő technikai segítségnyújtásban értékesített menetfúró gép berendezéseinket és forgalmazott termékeinket – illetően. Munkánk részének tekintjük, hogy az általunk szállított termékeket a lehető legjobban lehessen használni, munkatársaink pedig a gép műszaki jellemzőit és működését átfogóan szemléltetik. Ezen célból speciális képzéseket biztosítunk egy speciálisan felszerelt vállalati térben, beleértve a teszteket és a gyakorlati bemutatókat is.

Tekintélyes szaktudással rendelkező kollégáinkra természetesen a menetfúró gép értékesítése és beüzemelése után is számíthat, hogy a lehető leggördülékenyebben és minimális leállással haladjanak a gyártási folyamatok. Szolgáltatásunk részét képezi, hogy bejelentést követően telefonon műszaki segítségnyújtást biztosítunk ügyfeleink részére, gyors rendelkezésre állással. 

Technikusaink 24 órán belül megkezdik a hiba feltárását, javaslatot teszünk a probléma megoldására, szükség esetén pedig beszerezzük a gyári alkatrészeket is. Az eljárásról minden esetben jegyzőkönyvet készítünk, amennyiben valamilyen oknál fogva nem sikerül a meghibásodás okának azonnali meghatározása.

A Serrmac menetfúró gép lehetséges alkalmazási területei

Általános gépészet

A különféle Serrmac menetfúró gép típusok az általános mérnöki alkalmazások széles skáláját szolgálják. Legyen szó fémmegmunkálásról, gyártásról vagy bármely más iparágról, ahol menetfúrási műveletekre van szükség, ezek a berendezések biztosítják az elérni kívánt végeredményekhez szükséges pontosságot, hatékonyságot és megbízhatóságot.

Gépjárműipar

Az autóipar nagymértékben támaszkodik a különféle alkatrészek, például a motorblokkok, sebességváltó-alkatrészek és alváz-alkatrészek gyártása során a menetek fúrására. Egy Serrmac menetfúró gép precíz és dinamikus munkát végez, hozzájárulva így az autó egyes elemeinek általános minőségéhez.

Repüléstechnika

A repülőgépiparban, ahol a pontosság és a megbízhatóság kritikus, a Serrmac gépek kivételes teljesítményt produkálnak. A repülőgép-hajtóművek alkatrészeitől a szerkezeti alkatrészekig ezen berendezések segítenek megugrani a repülőgép szektor szigorú követelményeit.

Elektronika

Az elektronikus eszközök gyártása gyakran magában foglalja a csatlakozók, PCB-k és egyéb alkatrészek menetes furatainak létrehozását. A Serrmac gyártmányai nagy érzékenységüknek és precizitásuknak köszönhetően kiváló választásnak bizonyulnak ezen iparágban, miután biztosítják a megbízható csatlakozásokat és az optimális végeredményt.

További kérdései merültek fel berendezéseinket vagy szolgáltatásunkat illetően?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Küldetésünk

Présgépek és lemezmegmunkáló gépek telepítése, üzembehelyezése, javítása, időszakos karbantartása.

Küldetésünk

Présgépek és lemezmegmunkáló gépek telepítése, üzembehelyezése, javítása, időszakos karbantartása.

Cosa Gépszerviz ©- Minden jog fenntartva.