fbpx

Oszlopos fúrógép

Prémium minőségű Serrmac oszlopos fúrógép kínálat, ipari körülményektől függően 2in1 és 3in1 berendezések a COSA gépszerviztől. Szakmai tanácsadás, teljeskörű rendelkezésre állás, korrekt oszlopos fúrógép ár: kérjen tőlünk ajánlatot!

Serrmac oszlopos fúrógép a COSA-tól

A Serrmac márka a piacon kapható egyik legjobb oszlopos asztali fúrógép kínálattal rendelkezik, amelyek biztonságos és megbízható működést garantálnak hosszú élettartam mellett. Gépszervizünkben csúcstechnológiás 3 tengelyes CNC oszlopos fúró marógép típusok elérhetők. Forgalmazott berendezéseink folyamatos interpolációval, numerikus vezérléssel rendelkeznek, amely kezeli a tengelyeket és az orsó forgási sebességét. Mindez lehetővé teszi a fúrási, menetfúrási és marási műveletek elvégzését beprogramozott munkaciklusokkal. Ezen oszlopos fúrógép típusokhoz 7 colos érintőképernyő tartozik a a gép programozásához, a munkafolyamatok irányításához, valamint a tengelypozíciók és a főorsó sebességének digitális megjelenítésére. A hálózathoz való csatlakozás lehetséges vezeték nélküli hálózaton keresztül is.

 További információk:

  • USB portot tartalmaz az előre megírt programok feltöltéséhez és további adat kimenetet a CAD/CAM rendszerhez való csatlakozáshoz. A berendezést
  • Elektronikus meghajtás, a fordulatszám inverter által vezérelt, közvetlenül az érintő képernyőről irányítva
  • A három tengelyt szervo motorok hajtják
  • Az X és Y tengelyeken az átvitelt golyós orsók végzik, amiknek köszönhetően a gép a beállított értékeket képes precízen tartani és korlátlanul megismételni
  • Az X és Y gyorsmeneti sebesség 8 m/percig megfelelő biztonsági védőelemekkel kötelező 2 m/perc feletti tengelymozgásnál
  • Kiválóan alkalmas az IPAR 4.0 kihívásaihoz
0 +
Szervizelt gép évente
0 +
Eddig felhasznált alkatrész
0 +
Elégedett tulajdonos
serrmac oszlopos fúrógép

Magyar oszlopos fúrógép képviselet: miért a COSA?

Cégünk működésében a minőségre, hatékonysága és teljességre törekszünk. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy szolgáltatási palettánk személyre szabott és minden ipari igényt kielégítő legyen, akár présgépekről, akár lemezmegmunkáló gépekről, akár oszlopos fúrógépről van szó. A tanácsadástól a tesztelésen át egészen az értékesítés utáni segítségnyújtásig számíthat szakértőinkre. Így garantáljuk, hogy mind az általunk forgalmazott oszlopos fúró kínálatunk. mind a hozzájuk tartozó kiszolgálás minden ügyfelünket teljes körű elégedettséggel töltse el.

További kérdései merültek fel forgalmazott berendezéseinket vagy szolgáltatásainkat illetően?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Miért érdemes minket választani?

Tanácsadás

Csapatunk komoly és átfogó szaktudással és tapasztalattal rendelkezik az alkalmazott ipari technológiákat illetően, hogy hasznos segítséget nyújthassunk ügyfeleink számára. A napjainkban alkalmazott technológiák széleskörű ismeretének köszönhetően személyre szabott, speciálisan konfigurált és az egyedi igényeknek megfelelő megoldásokat kínálunk. Az egyes folyamatokhoz eseti áttanulmányozott javaslatokkal szolgálunk nem csupán beszállítóként, hanem problémamegoldóként is, még az olyan speciális gépeket illetően is, mint a Serrmac Automax CNC oszlopos fúró marógép.

Szakmai támogatás értékesítés előtt

Feladatunknak tekintjük, hogy megrendelőink munkatársai számára technikai segítségnyújtást is biztosítsunk. Így igyekszünk garantálni az általunk értékesített és leszállított oszlopos fúrógép típusok maximális kihasználtságát ügyfeleink számára. Berendezéseink műszaki jellemzőit és működését minden részletre kiterjedően szemléltetjük, hogy azokat hatékonyan, biztonságosan és rendeltetésszerűen használhassák. Ezen célból speciális képzéseket kínálunk, amelyek magukban foglalnak termékismertetést, valamint gyakorlati bemutatókat is.

Oszlopos fúrógép tesztelés

Cégünk nem titkolt küldetése, hogy minőségi és megbízható megoldásokkal szolgáljunk ügyfeleink számára. 

Ennek érdekében minden esetben alapos, átfogó tesztelésnek vetjük alá oszlopos fúrógép berendezéseinket.

Rendelkezésre állás értékesítést követően

Értékesítés utáni segítségnyújtásunk is részét képezi szolgáltatásaink körének. Rendelkezésre állásunk a megfelelő műszaki segítségnyújtástól kezdve a gyors hibafeltáráson át egészen a gyári alkatrészek beszerzéséig terjed. A megrendeléstől számított 24 órán belüli kiszállással az átlagosan raktározott egységekkel teli belső raktárnak köszönhetően.

Küldetésünk

Présgépek és lemezmegmunkáló gépek telepítése, üzembehelyezése, javítása, időszakos karbantartása.

Küldetésünk

Présgépek és lemezmegmunkáló gépek telepítése, üzembehelyezése, javítása, időszakos karbantartása.

Cosa Gépszerviz ©- Minden jog fenntartva.